• Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Bröllop
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Molnen seglar tunga på himlen, när jag går uppför gången mot kyrkan i Själevad. Under mina fötter knastrar gruset, på den välkrattade gången och i björkarna som ramar in allén, kvittrar fåglarna. Kylan efter den tidiga sommarnatten ligger kvar i luften och jag känner hur jag huttrar till. Men vad gör det? Idag kommer att bli en underbar dag. Idag ska Danne och Mikaela äntligen gifta sig.

Jag träffade Danne och Mikaela för ett tag sedan och pratade om deras bröllopsdag. Det visade sig att Mikaela gillar Mumiekoppar (precis som jag) och Danne är, roande nog, ett stort Star Wars fan. Att hitta saker som knyter mig samman med mina brudpar och som får dem att kännas som mina vänner är viktigt för att jag ska göra ett så bra jobb som möjligt. Med Danne och Mikaela känner jag mig verkligen bekväm och vill inget hellre än att fånga hela deras dag på ett så ärligt och vackert sätt som möjligt.

Jag har sett fram emot den här dagen sedan länge – och nu är den äntligen här.

Lämna ett svar